toimitila- ja kiinteistöpalvelut

Kokeneinkaan isännöitsijä ei kerkiä kaikkea. Modeno tuottaa toimitila -ja kiinteistöpalvelut palvelumallina joka räätälöidään asiakaskohtaisesti.

Parempaa kiinteistöjohtamista

Monipuolista kiinteistöjohtamista ulkoistettuna palveluna

Toimitila -ja kiinteistöpalvelut

Kiinteistöjohtamisella takaat hyvän hoidon, palvelut ja kunnossapidon kiinteistölle/toimitiloille.

Modenon toimitila -ja kiinteistöpalvelut koostuvat toimitilojen vuokrasopimuksista, tilojen saneerauksen johtamisesta, remonttien rakennuttamisesta ja muttopalveluista aina kalustamiseen, kunnossapidon palveluihin kuten kuntoarvioihin ja PTS-raportteihin.

Käytännössä palvelumme ulottuvat aina tilojen hankinnasta käytön aikaiseen huoltoon, saneerauksiin, palveluiden hankintaan ja tilojen ylläpitoon.

Tulemme apuun myös kiinteistöhoidon ja kunnossapidon tehtävissä, hoidamme asuntotarkastukset ja -remontit sekä vastaamme kokonaisvaltaisesta ylläpitopalveluntuottajien johtamisesta.

Toimitila -ja kiinteistöpalveluja tukevat monipuoliset tarkastuspalvelut, kuten kuntotarkastus, kosteusmittaukset ja lämpökuvaukset.

Kiinteistöpäällikkömme hoitavat tarvittaessa puolestanne myös kilpailutukset esimerkiksi kiinteistöhuollon palveluissa, tekniset palvelut, kuten siivous ja ulkoalueiden hoito ja esimerkiksi kalusteet, aula-, kokous- ja turvapalvelujen hankinta.

Kysy alta soittamalla tai lähetä meille palvelusta kyselyä lomakkeella.

Vauhdilla asiaan

Pyydä meiltä räätälöity tarjous kokonaisuudesta