Märkätilatarkastus

Teemme märkätilojen tarkastuksia Isännöitsijöille, As Oyille ja Koyille

Märkätilatarkastuksella voidaan ennakoida mahdollisia vesivahinkoja

Märkätilatarkastus

Märkätilatarkastuksen tarkastusväliksi suositellaan noin 10 vuotta. Tarkastuksella voidaan todeta ja ennakoida mahdollisia vesi/kosteusvahinkoja, sekä siitä on apua putkiremontin suunnitteluajankohdissa ja myös yksittäisten märkätilojen korjaustarpeiden määrittelyssä.

Tarkastuksessa pinnat mitataan pintakosteusmittarilla, tarkastetaan pintojen kunto, kaivot, sekä vesipisteet ja vesikalusteiden kunto. Tarkastuksesta annetaan märkätilakohtainen kuvallinen raportti, sekä yhteenvetoraportti, joiden perusteella kunnostustarpeet on helppo määritellä.

Kosteusmittaus asuntokaupan yhteydessä

Osakehuoneistojen kaupassa ei sovelleta kiinteistökaupan sääntöjä ja vaadita kuntotarkastusta. Sen sijaan suosittelemme yllätyksien välttämiseksi osakehuoneistokauppoihin kosteusmittausta.

Asuntokaupan kosteusmittauksessa mitataan märkätilojen ja vesipisteiden ja kaivojen ympäristöjen kosteudet, sekä tarkastetaan pinnat, rakenteet kaivot ja vesikalusteet. Samalla käynnillä voidaan kosteuksia mitata myös muualta ja annamme myös rakennusteknisiä neuvoja/vastauksia tarvittaessa samaan hintaan.

Tarkastuksesta annetaan kirjallinen kuvallinen raportti.

Kylpyhuoneen yleisen kosteustason mittaus