Lämpökuvaus

Älä lämmitä harakoille. Lämpökuvauksella havainnoidaan rakennusten lämpövuotokohdat helposti. Lämpökuvauksella voidaan tarkastella myös LVIS-laitteiden toimintaa.

suuret lämmityslaskut ja kämppä kylmä?

Lämpökuvauksella selvitetään mistä lämpö karkaa

Paikanna rakennusvirheet lämpökuvauksella

Lämpökuvaus on ainetta rikkomaton rakennuksen kunnon tutkimusmenetelmä. Lämpökuvauksella voidaan paikantaa rakennusvirheitä ja rakennusvikoja, lämpövuotoja, kylmäsiltoja ja rakennusken tiiveyden tasoa.

Lämpökuvaus voidaan suorittaa rakennuksen sisällä, jolloin voidaan havaita esimerkiksi tiivisteiden vuodot, höyrynsulun vuodot, eristeiden puute tai huonolaatuisuus.

Lämpökuvauksella voidaan selvittää myös lämmityspattereiden toimintahäiriöt, lämmityskaapeleiden ja lämmitysputkien sijainti, ilmanvaihdon ongelmatilanteet ja sähkökeskuksen ylikuormitukset.

Selvitä lämmöneristeiden kunto ja mahdolliset kosteusvauriot lämpökuvauksella

Rakennuksen ulkopuolelta kuvattaessa saadaan havaintoja rakennuksen vaipan lämmöneristeiden kunnosta, sekä vaipan tiiveydestä.

Lämpökuvauksella voidaan havaita myös kosteusvaurioita silloin kun vaurio on jatkuvassa tilassa ja vaurion aiheuttama vesi on edelleen liikkeessä.

Lämpökuvaus on nopea ja edullinen tapa tutkia rakennuksen kuntoa ja talotekniikan toimivuutta. Lämpökuvauksen avulla saadaan nopeasti ja luotettavasti selville rakennuksen energian säästöön vaikuttavat korjausmahdollisuudet.

Vauhdilla asiaan

Pyydä meiltä tarjous lämpökuvauksesta