Kiinteistön kuntokartoitus

Kiinteistöjen kuntokartoitus on kiinteistön kunnon arviontimenetelmä.

mitä remontteja kiinteistöllä on edessä?

Modeno toteuttaa kiinteistöjen kuntokartoitukset Lahdessa ja Uudellamaalla.

Korjaustarpeet kannattaa määrittää n. 5 vuoden välein.

Kuntokartoitus  kuntoarviota kevyempi kiinteistön kunnon selvitysmenetelmä, josta saa kuitenkin riittävät tiedot kiinteistöjen kokonaistarvekorjauksista sen kunnossapitoa varten.

Kuntokartoituksessa ei anneta tarkkoja rakennekuvauksia, kuten kuntoarviossa, vaan se keskittyy olennaiseen.Kuntokartoitus antaa kattavan kuvauksen kiinteistön tulevista korjaustarpeista, niiden ajankohdista ja kustannuksista.

Modeno suorittaa kuntokartoituksia rivitaloihin ja pienkerrostaloihin, sekä pienehköihin muihin rakennuksiin. Modenolla on yli tuhannen kiinteistön tarkastuskokemus.

Modenon kuntokartoitusten raportit ovat selkeitä ja niiden perusteella on helppo tehdä kiinteistön 5V PTS tai muu korjaustarveselvitys.

Kuntokartoituksen kiinteistötarkastus suoritetaan julkaistuja ohjeita ja KH-kortteja soveltaen.Kuntokartoituksessa keskitytään kiinteistön RAK, LVI, S- osioiden korjaus ja huoltotarpeisiin ja näiden kuvaukseen. Kuntokartoituksessa ei esitetä tarkkoja rakennekuvauksia.

Kuntokartoituksen raportointi tapahtuu PDF- ja Excel (PTS)- tiedostoilla. Kuntokartoituksen tarkastuskierrokselle osallistuu yleensä yksi rakennusten kuntoarviokurssin (KUNA),

sekä kuntoarviotentin (PKA) hyväksytysti suorittanut tarkastaja, tai vähintään rakennusinsinöörin tutkinnon suorittanut tarkastaja.

Kuntokartoituksen hinta riippuu lähinnä kohteen koosta ja sijainnista. Keskimäärin kuntokartoituksen keskimääräinen hinta on 1600 € (alv 0%.). Lisätietoja Aki saari 0500-513206 aki.saari@modeno.fi

Vauhdilla asiaan

Pyydä meiltä tarjous kiinteistön kuntokartoituksesta